Bunul, raul si uratul (1966)

Doi pistolari sunt nevoiti sa formeze o alianta incomoda, impotriva unui al treilea, pentru a gasi o importanta cantitate de aur ascunsa intr-un cimitir.

Gen: Aventura, Western
Data aparitiei: 23 Decembrie 1966 (Italia)
Durata: 161 min
Filmul de azi - Nota: 9.0/ 10

Un film cu: Eli Wallach, Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Aldo Giuffre, Luigi Pistilli, Rada Rassimov, Enzo Petito, Claudio Scarchilli, John Bartha, Livio Lorenzon, Antonio Casale, Sandro Scarchilli, Benito Stefanelli, Angelo Novi, Antonio Casas.

Povestea: Blondie (Bunul), este un pistolar profesionist care incearca sa castige cativa banuti. Angel Eyes (Raul) este un ucigas care mereu isi duce treaba pana la bun sfarsit, atat timp cat este platit. Tuco (Uratul) este un urmarit care incearca sa se ascunda. Tuco si Blondie formeaza un parteneriat pentru a beneficia de pe urma pretului pus pe capul lui Tuco, dar cand Blondie pune capat parteneriatului, Tuco incepe sa il vaneze pe Blondie. Cand cei doi dau peste o caruta plina cu cadavre, afla de la singurul supravietuitor Bill Carson ca el, impreuna cu cativa oameni, au ingropat o cantitate de aur intr-un cimitir. Din pacate, Carson moare iar Tuco apuca sa afle doar numele cimitirului, in timp ce Blondie afla numele mormantului. Acum, cei doi incearca sa aiba grija unul de altul, pentru a putea gasi aurul impreuna. Angel Eyes (care il cauta pe Carson in tot acest timp) isi da seama ca Blondie si Tuco au fost pe aici, si deja cauta cimitirul cu pricina. Tot ce are acum de facut, e sa ii lase pe cei doi sa il conduca la aur, astfel, Bunul, Raul si Uratul trebuie sa se infrunte pentru a pune mana pe aur in valoare de 200.000 de dolari!

Bunul, raul si uratul Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->