Forrest Gump (1994)

forrest gump 1994
Forrest Gump, desi nu foarte inteligent, ia parte la multe momente istorice, cu toate acestea, iubirea vietii lui, Jenny, il evita.

Gen: Drama, Dragoste
Data aparitiei: 6 Iulie 1994 (Statele Unite)
Durata: 142 min
Filmul de azi - Nota: 8.2/ 10

Regizor: Robert Zemeckis | Scriitori: Winston Groom (romanul) si Eric Roth (scenariul)

Un film cu: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Rebecca Williams, Sally Field, Michael Conner Humphreys, Harold G. Herthum, George Kelly, Bob Penny, John Randall, Sam Anderson, Margo Moorer, Ione M. Telech, Christine Seabrook, John Worsham, Peter Dobson, Siobhan Fallon.

Povestea: "Viata e ca o cutie de ciocolata, nu stii niciodata cu ce te alegi." Forrest Gump este un om simplu cu un iq nu foarte ridicat, dar cu intentii bune. Reuseste sa treaca prin copilaria impreuna cu singura sa prietena, Jenny. "Mama" lui il invata cum stau lucrurile in viata, si il lasa sa isi aleaga singur destinul. Forrest se inroleaza in armata, merge in Vietnam, iar acolo isi face buni prieteni precum Dan si Bubba. Starneste multa admiratie in armata, se simte bine, ajunge sa intalneasca si presedintele de cateva ori, si de asemenea, castiga multe medalii. Cu toate acestea, Forrest nu se poate bucura pe deplin de aceste lucruri, deoarece nu si-o poate scoate din cap pe Jenny Curran, dulcea si scumpa prietena din copilarie. Tot ce vrea el sa demonstreze este ca oricine poate iubi pe oricine.

Cumparare: In cazul in care doriti, filmul se poate achizitiona de aici, iar soundtrack-urile de aici!

Forrest Gump 1994 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->