Inception - Inceputul (2010)

Un extractor de exceptie are sansa de a-si recapata vechea viata, tot ce trebuie sa faca e sa duca la capat o sarcina considerata imposibila!

Gen: Actiune, Aventura, Mister
Data aparitiei: 30 Iulie 2010 (Romania)
Durata: 148 min
Filmul de azi - Nota: 8.8/ 10

Regizor si scriitor: Cristopher Nolan 

Un film cu: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger, Marion Cotillard, Pete Potstlethwaite, Michael Caine, Lukas Haas, Tai-Li Lee, Claire Geare, Magnus Nolan.

Povestea: Dom Cobb este un hot extrem de priceput, considerat a fi cel mai bun in arta extractiei, furand secrete incredibile din subconstientul viselor, cand mintea este vulnerabila. Aceasta abilitate rara pe care o are Cobb, a facut din el un pion importanta in lumea hotilor si a spionajului, dar in acelasi timp l-a transformat si intr-un evadat/fugar international, iar asta l-a costat pierderea a tot ce iubea. Acum Cobb are sansa de a se achita de aceste lucruri. O ultima misiune ii poate salva onoarea, dar trebuie sa indeplineasca o sarcina aproape imposibila. In loc sa fure idei, Cobb si ai lui trebuie de aceasta data sa planteze o idee in capul victimei. Daca reusesc, aceasta ar putea fi crima perfecta. Dar niciun plan perfect realizat nu ii poate pregati pe Cobb si gasca, de pericolele ce urmeaza sa apara, si de inamicul care pare sa le intuiasca fiecare miscare, un inamic pe care doar Cobb l-a simtit venind.

Cumparare: In cazul in care doriti, filmul se poate achizitiona de aici!

Inception 2010 Trailer
Cunoscut si sub numele de Inceputul 2010

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->