Nasul (1972)

Batranul patriarh al unei dinastii de crima organizata doreste sa isi transfere imperiul, fiului sau, fiu care nu doreste acest lucru, si care astfel, ezita. 

Gen: Crima, Drama
Data aparitiei: 24 Martie 1972 (Statele Unite)
Durata: 175 min
Filmul de azi - Nota: 9.2/ 10

Un film cu: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Richard S. Castellano, Robert Duvall, Sterling Hayden, John Marley, Richard Conte.

Povestea: Totul incepe cu "Don" Vito Corleone, capul mafiei din New York, controland impreuna cu sotia Wendy, nunta fiicei sale. Preaiubitul sau fiu, Michael, abia ajunge acasa din razboi, si nu doreste sa faca parte din afacerea tatalui sau. Prin intermediul lui Michael descoperim mai bine natura afacerii cu care se ocupa familia sa. Capul familiei este binevoitor cu cei care isi arata respectul, dar necrutator si violent impotriva celor care doresc sa faca rau familiei. Don Vito isi traieste viata in stilul vechi, dar timpurile se schimba, si nu toata lumea vrea sa respecte calea traditionala, si sa aiba grija de "familie". Un rival al familiei Corleone vrea sa vanda droguri in New York, dar are nevoie de influenta lui Corleone pentru a-si putea fructifica planul. Conflictele din interiorul "familiei" bazate pe contradictia dintre metodele traditionale, si cele noi, platesc un pret mult prea mare, si Michael ajunge sa sufere cel mai mult, si totul, pentru binele familiei.

Nasul Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->