Prizonieri (2013)

prisoners 2013
Cand fiica lui Keller Dover impreuna cu prietena ei lipsesc, el ia totul in mainile sale in timp ce politia se misca mult prea lent. Dar cat de departe va merge acest tata disperat pentru a-si proteja familia?

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 18 Octombrie 2013 (Romania)
Durata: 153 min
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10

Regizor: Denis Villeneuve | Scriitor: Aaron Guzigovski

Un film cu: Hugh JackmanJake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo, Paul Dano, Dylan Minnette, Zoe Borde, Erin Gesarimovich, Kyla Drew Simmons, Wayne Duvall, Len Cariou, David Dastmalchian, Brad James.

Povestea: Tu cat de departe ai merge pentru a-ti proteja familia? Kellen Dover se infrunta cu cel mai negru cosmar al unui parinte, fiica lui in varsta de 6 ani, Anna, impreuna cu prietena sa, Joy, sunt date disparute. Singura pista pe care politistii o au, ar fi o rulota parcata langa casa, inainte ca fetele sa dispara. Seful investigatiei, detectivul Loki il aresteaza pe soferul acesteia, Alex Jones, dar se vede nevoit sa il elibereze din cauza lipsei de dovezi. In timp ce politia analizeaza fiecare pista, si se misca greoi, Keller Dover ia totul in mainile sale si se decide sa il pedepseasca pe cel care i-a facut asta fiicei sale, dar cine sa fie pana la urma adevaratul faptas, mintea criminala din spatele acestor rapiri?

Prizonieri Trailer
Cunoscut si sub numele de Prisoners 2013

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->