Regatul de gheata (2013)

frozen regatul de gheata 2013
Optimista fara frica, Anna, face echipa cu Kristoff pentru a o gasi pe Elsa, sora sa. Dar in drumul lor, intalnesc nenumarate pericole.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 27 Decembrie 2013 (Romania)
Durata: 102 min
Filmul de azi - Nota: 7.7/ 10

Regizori: Chris Buck, Jennifer Lee | Scriitori: Jennifer Lee (scenariul) si Chris Buck (povestea)

Un film cu: Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel, Jonathan Groff, Santino Fontana, Alan Tudyk, Ciaran Hinds, Chris Williams, Stephen J. Anderson, Maia Wilson, Edie McClurg, Robert Pine, Maurice LaMarche, Livvy Stubenrauch, Eva Bella.

Povestea: Neinfricata Anna face echipa cu Kristoff si renul sau Sven, pentru a o gasi pe sora sa, Elsa, a carei puteri de gheata tin regatul Arendelle sub o iarna vesnica. In aventura lor dau de conditii grele, troli mistici si un hilar om de zapada pe numele Olaf. Elsa s-a izolat pentru a fi departe de Anna, pentru a nu o mai rani din nou si pentru a invata sa isi controleze puterile, dar ceea ce ii declanseaza puterile sunt exact emotiile puternice, si cel mai tare se teme ca va deveni un monstru astfel incat nimeni, nici macar sora ei nu o va mai putea ajuta. Va reusi Anna sa ajunga la Elsa, dar si mai important, va putea Elsa sa isi controleze puterile si sa nu inghete totul?

Regatul de gheata 2013 Trailer
Cunoscut si sub numele de Frozen 2013

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->