Stapanul inelelor: Fratia inelului (2001)

Un hobbit blajin si bland impreuna cu 8 camarazi, pleaca intr-o aventura spre Muntele Mortii pentru a distruge Inelul dar si pe Lordul Sauron.

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Data aparitiei: 1 Februarie 2002 (Romania)
Durata: 178 min
Filmul de azi - Nota: 8.8/ 10

Regizor: Peter Jackson | Scriitori: J.R.R. Tolkien (romanul) si Fran Walsh (scenariul)

Un film cu: Alan Howard, Elijah Wood, Noel Appleby, Sean Astin, Sala Baker, Sean Bean, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Billy Boyd, Marton Csokas, Megan Edwards, Michael Elsworth, Mark Ferguson, Ian Holm, Cristopher Lee.

Povestea: Un inel antic pierdut de secole a fost gasit, si printr-o turnura interesanta a lucrurilor a ajuns in mainile lui Frodo, un hobbit mititel. Cand Gandalf descopera de fapt ca inelul acela este Inelul lui Sauron, Frodo e trimis intr-o expeditie spre Muntele Mortii pentru a distruge Inelul. Cu toate acestea, nu e lasat sa mearga singur, este insotit de Gandalf, Legolas elful, Gimli piticul, Aragorn, Boromir si cei trei prieteni hobbiti: Merry, Pippin si Samwise. Prin munti, zapada, intuneric, paduri, campii, infruntand raul si pericolul la fiecare pas, Fratia Inelului trebuie sa mearga mai departe. Distrugerea inelului e singura metoda pentru a opri raul!

Stapanul inelelor: Fratia inelului Trailer
Cunoscut si ca: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->