Un stirist legendar 2 (2013)

un stirist legendar 2
Sotia sa luandu-i postul, cel mai cunoscut stirist din San Diego pleaca furtunos spre New York pentru a-si castiga acolo un loc de stirist.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 18 Decembrie 2013 (Statele Unite)
Durata: 119 min
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10

Regizor: Adam McKay | Scenaristi: Adam McKayWill Ferrell

Un film cu: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Meagan Good, James Marsden, Josh Lawson, Kristen Wiig, Dylan Baker, Judah Nelson, Sacha Baron Coher, Kirsten Dunst, Tina Fey.

Povestea: Plecand din San Diego spre New York, Ron Burgundi impreuna cu sotia sa Veronica si fiul lor Walter, duc o viata foarte buna, asta pana cand seful lor se decide sa-l concedieze pe Ron si sa o promoveze pe Veronica in locul sau. Acest lucru schimba totul, gasca se intoarca inapoi in San Diego, iar Ron se angajeaza la Sea World. Sansa lui vine din partea lui Freddie Schapp, care e director executiv la o televiziune de stiri 24/24 din New York si ii propune un post. Astfel, echipa se reuneste si pleaca spre New York, unde, lui Ron ii vine o idee geniala de a schimba stirile, iar asta il pune din nou pe locul 1, si devine cel mai popular. Dar cat de mult va tine de aceasta data faima proaspat regasita a lui Ron, si va reusi Brick sa isi gaseasca adevarata dragoste?


Un stirist legendar 2 Trailer
Cunoscut si sub numele de: Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->