Burlaci Intarziati (2013)

last vegas
Patru prieteni de varsta a treia fac o pauza de la rutina vietii zilnice si dau o petrecere in Las Vegas pentru ultima zi de burlacie a unuia dintre ei.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 20 Decembrie 2013 (Romania)
Durata: 105 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Jon Turteltaub | Scenariul: Dan Fogelman

Un film cu: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen, Jerry Ferrara, Romany Malco, Roger Bart, Joanna Gleason, Michael Ealy, Bre Blair, April Billingsley, Stephen Scott Scarpulla, Andrea Moore, Noah Harden.

Povestea: Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) si Sam (Kevin Kline) sunt prieteni inca din copilarie. Cand burlacul convins, Billy, decide sa se insoare cu o domnisoara de 32 de ani (jumatate din varsta lui), ceilalti trei decid si pentru el, sa plece impreuna spre Las Vegas si sa dea o petrecere de neuitat, ca in vremurile bune. Cu toate acestea, anii au trecut si peste "orasul pacatelor" care pe langa faptul ca s-a transformat in timp, le pune si prietenia la incercare prin diferite modalitati si situatii. Oricum... cei patru sunt "in forma" si nimic nu le sta in cale. Vor sa ia cu asalt Las Vegas-ul.


Last Vegas 2013 Trailer
Burlaci Intarziati 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->