Django Dezlantuit (2012)

django dezlantuit
Cu ajutorul unui vanator de recompense, un sclav eliberat vrea sa isi salveze sotia de pe o plantatie de sclavi din Mississippi.

Gen: Aventura, Drama, Western
Data aparitiei: 18 Ianuarie 2013 (Romania)
Durata: 165 minute
Filmul de azi - Nota: 8.4/ 10


Regia si scenariul: Quentin Tarantino

Un film cu: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Dennis Cristopher, James Remar, David Steen, Dana Gourrier, Nichole Galicia, Laura Cayouette, Ato Esandoh, Sammi Rotibi, Clay Donahue Fontenot.

Povestea: Anul 1858, un vanator de recompense pe nume Schultz, il elibereaza pe sclavul Django deoarece are nevoie de el pentru a-l ajuta sa gaseasca un anumit om. Dupa ce Django isi indeplineste misiunea, el doreste sa plece in cautarea sotiei sale, care este si ea sclava momentan pe o plantatie din Mississippi. Schultz ii spune ca il va ajuta, daca accepta sa fie partenerul sau. Acum ca toate sunt puse la punct, vor sa plece sa o salveze pe Broomhilda (sotia), dar sunt constienti ca nu vor putea doar intra in casa si cere stapanului sa elibereze acel sclav, trebuie sa nascoceasca un plan inteligent, altfel vor fi omorati toti trei.

Cumparare: Filmul poate fi gasit aici!

Django Dezlantuit - Django Unchained 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->