Escape Plan: Testul Suprem (2013)

escape plan testul suprem
Prizonieri in cea mai bine securizata inchisoare internationala, recurg la planuri ingenioase pentru a evada cu toate ca nici macar nu stiu unde se afla.

Gen: Actiune, Mister, Thriller
Data aparitiei: 25 Octombrie 2013 (Romania)
Durata: 115 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10

Regia: Mikael Hafstrom | Scenariul: Jason Keller | Povestea: Miles Chapman

Un film cu: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, 50 Cent, Jim Caviezel, Faran Tahir, Amy Rian, Sam Neill, Vincent D'Onofrio, Vinnie Jones, Matt Gerald, Caitriona Balfe, David Joseph Martinez, Alec Rayme, Christian Stokes, Graham Beckel.

Povestea: Ray Breslin este un "spargator de inchisori" in sensul ca poate evada din absolut orice inchisoare. Lucreaza pentru stat si e trimis acolo unde se vrea depistarea breselor de securitate. A reusit mereu sa scape din fiecare inchisoare, dar de data asta se confrunta cu una extrem de dificila. Este inselat de seful sau si trimis in cea mai securizata inchisoare din lume. Nestiind unde se afla, Ray (Sylvester Stallone) face echipa cu Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a putea scapa. Oricat de inteligenti ar fi protagonistii, seful inchisorii a citit cartea lui Ray, iar inchisoarea lui este construita in acest sens, in care sa nu poata nimeni scapa de aici.
Un thriller de exceptie cu doi actori care isi merita toti banii, un film care te va tine cu sufletul la gura pe tot parcursul filmului. Escape Plan nu este cazul tipic de evadare din inchisoare, iar inchisoarea in care se afla nu este una obisnuita deloc.

Escape plan 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->