Pasari Libere (2013)

pasari libere
Doi curcani din medii total diferite, fac echipa si calatoresc in timp, din dorinta de a scoate "curcanul" din meniul de Ziua Recunostintei.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 1 Noiembrie 2013 (Statele Unite)
Durata: 91 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10

Regia: Jimmy Hayward | Scenariul: Scott Mosier si Jimmy Hayward | Povestea: David I. Stern, John J. Strauss

Un film cu: Woody Harrelson, Owen Wilson, Dan Fogler, Amy Poehler, George Takei, Keith David, Dan Fogler, Kaitlyn Maher, Carlos Alazraqui, Jeff Biancalana, Danny Carey, Carlos Ponce, Robert Beltran, Lesley Nicol.

Povestea: Pasari Libere 2013 prezinta povestea lui Reggie curcanul, care este crutat de Ziua Recunostintei, fapt ce il scoate din minti pe Jake, care ii propune sa se intoarca in timp si sa schimbe cursul istoriei, astfel incat sa nu se mai taie curcanii de Ziua Recunostintei. Cu putin noroc, reusesc sa se intoarca pana in anul 1621 si aterizeaza fix in mijlocul unui clan de curcani care se zbate sa supravietuiasca. Lucrurile nu stau totusi asa cum isi imaginau cei doi, pentru ca trebuie sa isi formeze alte conceptii despre lume, nu se mai afla in prezent, iar daca vor sa ii salveze pe curcani, trebuie sa retina faptul ca viitorul nu va mai fi la fel, niciodata!

Free Birds 2013 Trailer
Pasari libere 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->