Jocurile Foamei (2012)

jocurile foamei the hunger games
Katnis Everdeen alege sa participe la Jocurile Foamei, in locul surorii sale mai mici, aceste jocuri fiind de fapt o lupta televizata pana la moarte, in care doar unul singur poate sa castige.

Gen: Aventura, SF
Data aparitiei: 23 Martie 2012 (Romania)
Durata: 142 min
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10

Regia: Gary Ross | Scenariul: Gary Ross | Romanul: Suzanne Collins

Un film cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Stanley Tucci, Wes Bentley, Willow Shields, Elizabeth Banks, Sandra Ellis Lafferty, Paula Malcomson, Rhoda Griffis, Sandino Moya, Raiko Bowman, Dwayne Boyd, Anthony Reynolds, Judd Lormand.

Povestea: Intr-un viitor necunoscut, natiunea totalitarista Panem este impartita in 12 districte. In fiecare an, doi tineri sunt alesi in mod aleatoriu pentru a participa la Jocurile Foamei. Jocurile sunt transmite prin intermediul televiziunii in toate cele 12 districte. Participantii sunt obligati sa isi elimine adversarii in timp ce locuitorii sunt obligati sa urmareasca show-ul la televizor. Cand surioara lui Katniss, Prim este selectata pentru a reprezenta al 12-lea district, aceasta se ofera voluntar, pentru a o proteja pe sora sa, si a merge in locul ei la jocuri. Acum, ea impreuna cu Peeta, trebuie sa lupte impotriva unor concurenti puternici si agili, iar pentru asta s-au antrenat toata viata.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

Jocurile Foamei 2012 Trailer
Cunoscut si sub numele de The Hunger Games

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->