Jocurile foamei: Sfidarea (2013)

the hunger games catching fire
Katniss Everdeen si Peeta Mellark devin tinte, dupa ce victoria lor in a 74-a editie a Jocurilor Foamei, a cauzat rebeliuni in toate districtele din Panem.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 22 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 146 min
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10

Regia: Francis Lawrence | Scenariul: Simon Beaufoy si Michael Arndt | Romanul: Suzanne Collins

Un film cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Claire, Sandra Ellis Lafferty, Woody Harrelson, Paula Malcomson, Willow Shields, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Bruce Bundy, Nelson Ascencio, Lenny Kravitz, Stanley Tucci.

Povestea: La un an dupa ce au castigat a 74-a editie a Jocurilor Foamei, Katniss Everdeen impreuna cu partenerul sau, Peeta Mellark trebuie sa mearga intr-un tur, prin toate cele 12 districte. Dar inainte de a pleca, ei sunt vizitati de presedintele Snow, care e de parere ca a fost sfidat de Katniss, in momentul cand aceasta a ales sa castige alaturi de Peeta. Katniss e sfatuita sa linisteasca apele, fiind rebeliune prin toate cele 12 districte datorita victoriei sale si a lui Peeta, iar asta ar insemna ca ar putea chiar si cei dragi ei, sa fie in pericol, daca lucrurile nu se calmeaza. In ciuda avertizarilor, Katniss nu ia nicio masura, fapt ce-l determina pe Snow sa organizeze inca o editie a Jocurilor Foamei, in care vor concura toti invingatorii editiilor precedente. Mentorul lor, Haymitch, ii sfatuieste pe cei doi, sa formeze o alianta impreuna cu Finnick si Mags, iar in acelasi timp, Snow spera in secret ca protagonista Katniss sa fie ucisa in timpul jocurilor.

Cumparare: Cartea pe care se bazeaza filmul, se poate achizitiona de aici!

Jocurile foamei: Sfidarea 2013 Trailer
Cunoscut si sub numele de The Hunger Games: Catching Fire

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->