Knights of Badassdoom (2013)

knights of badassdoom
Hung si Eric il duc pe Joe intr-o padure unde au loc jocuri de roluri, unde toata lumea se imbraca in eroii preferati: elfi, vrajitori, cavaleri si spirite rele.

Gen: Aventura, Fantezie, Comedie
Data aparitiei: 25 Septembrie 2013 (Israel)
Durata: 86 minute
Filmul de azi - Nota: 4.9/ 10


Regia: Joe Lynch | Scenariul: Kevin Dreyfuss, Matt Wall

Un film cu: Ryan Kwanten, Steve Zahn, Peter Dinklage, Summer Glau, Margarita Levieva, Jimmi Simpson, Danny Pudi, Joshua Malina, Tom Hopper, W. Earl Brown, Michael Gladis, Douglas Tait, Khanh Doan, Basil Harris, Brett Gipson.

Povestea: Joe este un rocker deprimat, dupa ce a fost parasit de Beth, iubita lui. Eric si Hung vazandu-l pur si simplu la pamant se hotarasc sa il duca intr-un loc magic, o padure unde se fac jocuri de roluri. Toata lumea se costumeaza in cine vrea, de la elfi si vrajitori la cavaleri si gnomi. O lume total izolata si separata de cea reala, unde Joe a fost adus cu forta. Odata ajuns aici, Eric isi ia in serios rolul de vrajitor si invoca vraji magice, in joaca, dar una din vraji este reala si trezeste un spirit malefic care ia forma si chipul iubitei Beth. Vazandu-se in fata unei situatii neasteptate, eroii nostri vor trebui sa isi ia in serios rolurile de eroi, pentru ca nu mai e de joaca!

Knights of Badassdoom 2013 Trailer RO
dati click pe butonul cu subtitrarea pentru a se activa in romana (butonul de langa "ceas" de pe player)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->