Majordomul (2013)

 The Butler 2013
Viata secolului 20 a Statelor Unite este vazuta prin ochii unui majordom de culoare, care serveste opt generatii de familii prezidentiale.

Gen: Biografie, Drama
Data aparitiei: 29 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 132 minute
Nota: 7,1

Regia: Lee Daniels | Scenariul: Danny Strong | Articolul (de unde s-au inspirat pentru a realiza filmul: Wil Haygood

Un film cu: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Cusack, David Banner, Michael Rainey Jr., LaJessie Smith, Mariah Carey, Alex Pettyfer, Vanessa Redgrave, Aml Ameen, Clarence Williams III, John P. Fertitta, Jim Gleason, Isaac White, David Oyelowo, Joe Chrest.

Povestea: The Butler prezinta povestea unui fiu de dijmas, Cecil Gaines care lucreaza ca majordom la Casa Alba. Incercand sa se descurce pe cont propriu, Cecil se angajeaza initial la un hotel si are recomandari atat de bune, incat ajunge sa lucreze la Casa Alba. Aici, ia parte la schimbarea a mai multor presedinti americani de-a lungul timpului, dar ia parte si la Razboiul Civil. In timp ce sotia sa, Gloria, se chinuie cu fiul lor Louis, Cecil trebuie sa hotarasca daca e timpul sa ia totul in mainile sale, fiind cuprins de problemele generale ale vremii, legate de castigarea libertatii a oamenilor de culoare, dar si de conflictele familiale pe care le are.

Majordomul 2013 Trailer
The Butler 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->