Mandela: Long Walk to Freedom (2013)

mandela long walk to freedom
Intreaga viata a lui Nelson Mandela, de mic copil, pana la a ajunge presedinte peste un intreg popor, expusa intr-un singur film.

Gen: Biografie, Drama, Istoric
Data aparitiei: 28 Noiembrie 2013 (Africa de Sud)
Durata: 141 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10

Regia: Justin Chadwick | Scenariul: William Nicholson | Autobiografia: Nelson Mandela

Un film cu: Idris Elba, Naomie Harris, Terry Pheto, Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Zolani Mkiva, Simo Mogwaza, Fana Mokoena, Thapelo Mokoena, Jamie Bartlett, Deon Lotz, Zikhona Sodlaka, S'Thandive Kgoroge, Tshalo Sputla Chokwe, Sello Maake.

Povestea: Filmul reprezinta ecranizarea autobiografiei scrisa de insusi Nelson Mandela. Protagonistul creste intr-un satuc mic, si sarac, ca de altfel toate celelalte, dar el nu este ca toti ceilalti. Numele lui este Mandela, si pe masura ce inainteaza in varsta, dorinta lui pentru libertate este si mai puternica. Idealul lui era democratia, libertatea, un ideal pentru care acesta era pregatit in orice moment chiar sa si moara. Toate aceste principii pe care le enunta, il transforma in inamic public al guvernului, dar nimic nu are sa-l opreasca, deoarece dorinta lui pentru libertatea poporului sau, este mult prea mare, si ajunge sa schimbe vieti si mentalitati, odata ajuns presedinte.

Cumparare: Cartea pe care se bazeaza filmul poate fi gasita aici!

Mandela: Long Walk to Freedom 2013 Trailer
Cunoscut si sub numele de Calea lui Mandela 2013

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->