Oferta irezistibila (2013)

the best offer
Un colectionar extravagant devine obsedat de o mostenitoare destul de tanara, careia ii place sa colectioneze doar arta din cea mai rafinata.

Gen: Crima, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 19 Iulie 2013 (Romania)
Durata: 131 min
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia si scenariul: Giuseppe Tornatore

Un film cu: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks, Donald Sutherland, Philip Jackson, Dermot Crowley, Kiruna Stamell, Liya Kebede, Caterina Capodilista, Gen Seto, Klaus Tauber, Maximilian Dirr, Laurence Belgrave, Sean Buchanan, John Benfield.

Povestea: La migliore offerta prezinta povestea unui colectionar extravagant si priceput care trebuie sa evalueze obiecte de arta. Pana aici totul pare simplu pentru Virgil, dar in curand are sa apara in peisaj si o tanara mostenitoare pe nume Claire, care pare sa ii ia mintile protagonistului. Astfel, acesta incepe sa uite de propriile principii si sa se lase purtat pe bratele iubirii si seductiei, sa fie ametit de jocul sentimentelor provocat de aceasta incantatoare si misterioasa Claire. Personajele principale "Virgil Oldman" (care a jucat si in Discursul Regelui) si Claire sunt construite cu o rigurozitate demna de Oscar, astfel ca filmul pare a fi o incantare pentru pasionatii de arta, dar si pentru fanii filmelor pline de mister si dragoste.

Oferta irezistibila 2013 Trailer
Cunoscut si sub numele de The best offer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->