Percy Jackson: Monstrii Apelor (2013)

percy jackson monstrii apelor
Pentru a putea restaura bariera ce le protejeaza tabara, Percy si prietenii sai pleaca intr-o aventura pe mare, pentru a gasi Lana de Aur.

Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Data aparitiei: 23 August 2013 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10

Regia: Thor Freudenthal | Scenariul: Marc Guggenheim | Povestea: Rick Riordan

Un film cu: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Douglas Smith, Leven Rambin, Jake Abel, Anthony Head, Stanley Tucci, Connor Dunn, Paloma Kwiatkowski, Nathan Fillion, Alisha Newton, Bjorn Yearwood, Samuel Braun, Katelyn Mager.

Povestea: Bariera care protejeaza tabara in care se afla toti copiii zeilor, este acum distrusa de un taur mitic, pe care Percy abia reuseste sa il invinga. Bariera a putut fi distrusa, pentru ca cineva a otravit copacul de unde izvorea puterea barierei. Pentru a putea vindeca acest copac, Percy si amicii sai hotarasc sa plece fara permisiune in cautarea a ceea ce se numeste "Lana de Aur". Astfel, cei patru pleaca intr-o aventura pe mare si reusesc sa ajunga pe insula (cu putin ajutor si din partea lui Poseidon) unde un ciclop fioros protejeaza lana de aur. Din pacate, lucrurile se complica, iar inamicul lui Percy fura lana de aur si il invie pe Cronos. Va reusi oare acest semi-zeu sa il invinga pe fiorosul Cronos si sa salveze intreagul Univers?

Cumparare: Cartea pe care se bazeaza filmul poate fi gasita aici!

Percy Jackson: Monstrii Apelor 2013 Trailer
Percy Jackson: Sea of Monsters 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->