Philomena (2013)

philomena
Un jurnalist ajunge sa scrie despre povestea unei femei care a fost despartita de fiul ei la o varsta frageda, acesta fiind vandut si dat altei familii.

Gen: Drama
Data aparitiei: 1 Noiembrie 2013 (Marea Britanie)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10

Regia: Stephen Frears | Scenariul: Steve Coogan, Jeff Pope | Cartea: Martin Sixsmith

Un film cu: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark, Mare Winningham, Barbara Jefford, Ruth McCabe, Peter Hermann, Sean Mahon, Anna Maxwell Martin, Michelle Fairley, Wunmi Mosaku, Amy McAllister, Charlie Murphy, Cathy Belton, Kate Fleetwood.

Povestea: Filmul este o adaptare a cartii The Lost Child of Philomena Lee: A Mother, Her Son and a Fifty Year Search, de Martin Sixsmith. Ca protagonista o avem pe adolescenta Philomena Lee, care e trimisa la o manastire, asta dupa ce ramane insarcinata. Acolo ea poate sa aiba grija de copil, vreme de trei ani, dupa care acesta urmeaza sa fie vandut, si trimis altei familii pentru a-l adopta. Adevarata poveste incepe aici, intrucat timp de 50 de ani, cei doi s-au cautat, mama si fiu. Ca actiunea filmului sa poata debuta, apare in scena jurnalistul, care in schimbul povestii publicate, ii promite ajutorul, pentru a reusi sa isi gaseasca fiul. Cum va reactiona batrana cand va descoperi ca baiatul ei este acum un avocat de succes, in Statele Unite, dar nu unul obisnuit, ci unul homosexual, suferind de SIDA?

Cumparare: In cazul in care doriti, cartea pe care se bazeaza filmul, poate fi achizitionata de aici!

Philomena 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->