Razboinicul (2011)

razboinicul
Dupa ce a fost puscas marin timp de 14 ani, Tommy se intoarce acasa si-l roaga pe tatal sau, fost boxeur, sa-l antreneze pentru a putea castiga un concurs.

Gen: Drama, Sport
Data aparitiei: 9 Septembrie 2011 (Statele Unite)
Durata: 140 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Gavin O'Connor | Scenariul: Anthony Tambakis, Cliff Dorfman

Un film cu: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton, Jennifer Morrison, Frank Grillo, Kevin Dunn, Maximiliano Hernandez, Bryan Callen, Sam Sheridan, Fernando Chien, Jake McLaughlin, Vanessa Martinez, Denzel Whitaker, Carlos Miranda, Nick Lehane.

Povestea: Tommy Conlon se intoarce acasa dupa 14 ani si vrea sa se inscrie intr-un turneu de arte martiale mixte. Pentru a castiga acest turneu il roaga pe tatal sau, Paddy Conlon sa-l antreneze. Brendan, care e fratele mai mare, a castigat in trecut acest tip de turneu, dar pentru o perioada s-a retras, dorind sa isi intemeieze o familie, insa acum doreste sa participe din nou pentru ca are nevoie mare de bani. Doi frati pusi fata in fata in ring, o drama puternica si o poveste captivanta cu un tata alcoolic care e principalul vinovat pentru relatia dintre cei doi frati. Cum se va sfarsi oare? Vor lasa trecutul deoparte, sau il vor folosi ca arma pentru a-si alimenta furia?

Razboinicul - Warrior 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->