Run & Jump (2013)

run and jump 2013
Un doctor din America pleaca spre Irlanda pentru a afla mai multe despre Conor, care in urma unui atac de inima, sufera schimbari de personalitate.

Gen: Drama
Data aparitiei: 5 Septembrie 2013 (Germania)
Durata: 102 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Steph Green | Scenariul: Ailbhe Keogan

Un film cu: Maxine Peake, Edward MacLiam, Will Forte, Sharon Horgan, Clare Barrett, Ciara Gallagher, Ri Galway, Kelby Guilfoyle, Michael Harding, Joseph Kelly, Tim Landers, Ruth McCabe, Brendan Morris.

Povestea: Venetia Casey este spiritul vesel din familia Casey si mereu stie sa intretina atmosfera, dar acum se chinuie cu sotul ei, care, in urma unui atac de inima, s-a transformat, iar acum are schimbari de personalitate. Doctorul Ted Fielding pleaca din America inspre Irlanda, pentru a petrece doua luni alaturi de aceasta familie, pentru a-i studia cazul lui Conor Casey. Familia accepta deoarece acesta ii ajuta din punct de vedere financiar. Initial, nu ii ofera multe informatii doctorului, ba mai mult, incearca sa il tina la distanta. In timp totusi, ea observa cum doctorul are o influenta pozitiva asupra familiei sale si incepe sa coopereze cu acesta...

Run & Jump 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->