Rush (2013)

rush 2013
Filmul ne prezinta rivalitatea absoluta dintre James Hunt si Niki Lauda, o poveste cat se poate de reala petrecuta in anii '70.

Gen: Biografie, Drama, Actiune
Data aparitiei: 13 Septembrie 2013 (Marea Britanie)
Durata: 123 min
Filmul de azi - Nota: 8.4/ 10

Regia: Ron Howard | Scenariul: Peter Morgan

Un film cu: Daniel Bruhl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, Pierfrancesco Favino, David Calder, Natalie Dormer, Stephen Mangan, Christian McKay, Alistair Petrie, Julian Rhind-Tutt, Colin Stinton, Jamie de Courcey, Augusto Dallara, Ilario Calvo.

Povestea: Filmul ne prezinta o poveste cat se poate de adevarata, o rivalitate intre doi piloti de Formula 1, britanicul James Hunt si austriacul Niki Lauda. Acesti doi tineri piloti sunt rivali din toate punctele de vedere, Niki e o fire calculata, linistita, cu un program strict si concureaza pentru Ferrari, iar pe de alta parte James joaca rolul de playboy, inconjurat mai mereu de femei, bautura si distractie si concureaza pentru McLaren. Filmul prezinta fapte reale 100%, Niki Lauda insusi recunoscand ca nu se astepta ca povestea sa nu fie alterata macar putin. Ajunsi din Formula 3 direct in primul esalon, cei doi se infrunta pentru titulatura de campion mondial. Lupta dintre cei doi este crancena tinand cont ca ei risca totul in aceste curse, in special viata.

Rush 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->