Saving Mr. Banks (2013)

saving mr banks 2013
Autorul P.L. Travers hotaraste intr-un final sa il intalneasca pe Walt Disney, pentru a produce filmul Mary Poppins, bazat pe adaptarea romanului scris de catre ea.

Gen: Biografie, Drama
Data aparitiei: 29 Noiembrie 2013 (Marea Britanie)
Durata: 125 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10

Regia: John Lee Hancock | Scenariul: Kelly Marcel si Sue Smith

Un film cu: Emma Thompson, Tom Hanks, Annie Rose Buckley, Colin Farrell, Ruth Wilson, Paul Giamatti, Bradley Whitford, B.J. Novak, Jason Scwartzman, Lily Bigham, Kathy Baker, Melanie Paxson, Andy McPhee, Rachel Griffiths, Ronan Vibert.

Povestea: Cand fetita lui Walt Disney l-a rugat pe acesta sa faca un film despre cartea ei favorita, "Mary Poppins", acesta i-a facut o promisiune in acest sens, promisiune care a durat 20 de ani pana a putut fi implinita. Pentru a putea obtine drepturile, Walt o contacteaza pe P.L. Travers, dar aceasta nu doreste sa isi ofere drepturile, pentru ca tine la opera sa, si nu doreste sa fie "mutilata" de masina hollywoodiana. Cu toate acestea, in timp, observand cum cartea nu se mai vinde iar banii sunt tot mai putini, aceasta se decide sa mearga in Los Angeles sa vorbeasca despre ecranizarea cartii. Pentru doua scurte saptamani, Walt o ia destul de tare pe Travers, expunandu-i ideile sale in legatura cu filmul mult dorit, dar cu toate acestea, ea pare de neclintit. Timpul trece iar Travers nu doreste sa ii ofere drepturile, si Disney nu mai stie ce sa faca. Intr-un final, cei doi reusesc sa ajunga la un comun acord, asta dupa ce Walter o invita la Disneyland si afla mai multe despre copilaria sa, astfel ca pana la urma ajung sa faca unul din cele mai duioase filme din istoria cinematografiei.

Saving Mr. Banks 2013 Trailer
Cunoscut si sub numele de Salvandu-l pe Domnul Banks

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->