Scandal in stil american (2013)

scandal in stil american 2013
Irving Rosenfield, un escroc, este fortat impreuna cu partenera sa, Sydney Prosser, sa lucreze pentru un agent FBI, care ii introduce intr-o lume cu totul noua, plina de mafioti.

Gen: Crima, Drama
Data aparitiei: 17 Ianuarie 2014 (Romania)
Durata: 138 min
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10

Regia: David O. Russell | Scenariul: Eric Singer si David O. Russell

Un film cu: Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence, Louis C. K., Jack Huston, Michael Pena, Shea Whigham, Alessandro Nivola, Elisabeth Rohm, Paul Herman, Said Taghmaoui, Matthew Russell, Thomas Matthews.

Povestea: Filmul ne prezinta povestea lui Irving Rosenfield, un escroc, care impreuna cu seducatoarea sa partenera britanica, Sydney Prosser, este fortat sa lucreze pentru un agent FBI, intitulat Richie DiMaso. Acesta ii introduce intr-o lume plina de mafioti, care pe cat de incantatoare, pe atat este de periculoasa. In celalalt plan, pasionanta si volatila Carmen Polito, este un operator politic care e si ea prinsa la mijloc, intre politisti si escroci, iar singura care poate aduce putina ordine in aceasta lume ciudata, si plina de nelegiuri, este Rosalyn, imprevizibila sotie a lui Irving.

Scandal in stil american 2013 Trailer
Cunoscut de asemenea si sub numele de American Hustle 2013

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->