Sta sa ploua cu chiftele (2009)

sta sa ploua cu chiftele
Un film de-a dreptul delicios. Inspirat din cartea pentru copii, filmul ne prezinta un orasel in care ploua din cer cu mancare.

Gen: Animatie, Comedie, Familie
Data aparitiei: 27 Noiembrie 2009 (Romania)
Durata: 90 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10

Regia: Phil Lord, Christopher Miller | Scenariul: Rob Greenberg | Cartea: Judi & Ron Barrett

Un film cu: Anna Faris, Bill Hader, Bruce Campbell, James Caan, Andy Samberg, Mr. T, Bobb'e J. Thompson, Benjamin Bratt, Neil Patrick Harris, Al Roker, Lauren Graham, Will Forte, Max Neuwirth, Peter Siragusa, Angela Shelton.

Povestea: Cloudy with a Chance of Meatballs prezinta povestea lui Flint Lockwood, care crede ca este un geniu, dar niciunul din lucrurile pe care le-a inventat nu au vreun sens sau vreun folos. Cu toate acestea, mama lui il sprijina constant, dar cand aceasta moare, tatal sau ii sugereaza sa renunte. Cand comunitatea in care locuieste se confrunta cu o criza majora, intrucat fabrica de sardine se inchide, Flint decide sa isi testeze noua inventie, una care transforma apa in mancare. Ceva nu iese exact cum trebuia, si masinaria dispare in atmosfera, dupa care incepe sa ploua cu chiftele. Primarul viclean incearca sa profite de acest fapt care e in folosul comunitatii, iar cand Flint observa ceva in neregula la masinarie, e sfatuit de acesta sa ignore problema, lucru ce duce la haos...

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

Sta sa ploua cu chiftele 2009 Trailer
Cloudy with a chance of meatballs 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->