Thor: Intunericul (2013)

thor intunericul
Cand Jane Foster devine posedata de o forta misterioasa, Thor ii sare in ajutor si sacrifica totul pentru a o salva atat pe ea cat si omenirea.

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Data aparitiei: 8 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10

Regia: Alan Taylor | Scenariul: Cristophen Yost, Cristophen Markus, Stephen McFeely

Un film cu: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Cristopher Eccleston, Jaimie Alexander, Zachary Levi, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Idris Elba, Rene Russo, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Stellan Skarsgard, Alice Krige.

Povestea: Cu mii de ani in urma, o rasa numita Elfii Intunericului au incercat sa puna Universul in intuneric, cu o arma numita Aether, dar acestia au fost opriti de razboinicii din Asgard. Cu toate acestea, stapanul elfilor, Malekith a scapat, asteptand o oportunitate. In acest timp, razboinicii au gasit Aether-ul, si din moment ce nu au putut sa-l distruga, l-au ascuns. In prezent, Jane Foster asteapta revederea cu Thor, cu care nu s-a mai vazut de doi ani, si asta pentru ca Thor a incercat sa mentina pacea in cele noua regate. Pe Pamant, Jane observa o forta asemanatoare acelei care a aparut atunci cand Thor a venit pe planeta si decide sa investigheze acest lucru, astfel ca gaseste o gaura de vierme, in care este si aspirata. Thor afla despre acest lucru si se intoarce pe Pamant pentru a o salva, dar fix atunci aceasta reapare. Cu toate acestea, ea nu revine la fel de "normala" pe Pamant, intrucat se pare ca in timpul in care a stat in gaura de vierme, au intrat parti de Aether in ea, iar asta inseamna un singur lucru: Melekith urmeaza sa atace. Va reusi Thor sa primeasca ajutor de la Loki, si sa invinga?

Thor: Intunericul 2013 Trailer
Thor: The dark world 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->