Un politist si jumatate (2014)

un politist si jumatate
24 de ore de patrulare nebune prin orasul Atalanta cu doi politisti care nu se inteleg nici cum, unul iritat si unul guraliv care are ceva de demonstrat!

Gen: Actiune, Comedie
Data aparitiei: 17 Ianuarie 2014 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Tim Story | Scenariul: Greg Coolidge, Jason Mantzoukas, Phil Hay, Matt Manfredi | Povestea: Greg Coolidge

Un film cu: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, John Leguizamo, Bruce McGill, Bryan Callen, Laurence Fishburne, Dragos Bucur, Gary Owen, Jacob Latimore, Jay Pharaoh, Benjamin Flores Jr., Eric Benson, Greg Rementer, Anna House.

Povestea: Ride Along 2014 ni-l prezneta pe Ben (Kevin Hart) care incearca sa ii demonstreze viitorului sau cumnat James (Ice Cube) ca este un poltist bun si ca isi merita meseria. Acesta vrea sa le demonstreze tuturor ca nu e un dependent de jocuri video si ca poate fi si un politist foarte bun. James hotaraste sa il ia pe Ben in patrulare, timp de 24 de ore prin orasul Atalanta, lucru pe care-l va regreta mai tarziu pentru ca Ben nu poate sa taca din gura, vorbeste incontinuu si face numai prostii. Gura mare ajunge sa ii cauzeze numai necazuri intrucat criminalii colcaie pe la toate colturile iar James nu stie ce sa mai faca pentru a-l calma.

Un politist si jumatate 2014 Trailer RO
Ride Along 2014 RO Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->