Wall Street: Banii sunt facuti sa circule (2010)

wall street banii sunt facuti sa circule
Proaspat iesit din inchisoare, dar inca urat de fiica sa, Gordon Gecko isi ajuta viitorul ginere sa se razbune pe un broker de pe Wall Street.

Gen: Drama
Data aparitiei: 24 Septembrie 2010 (Statele Unite)
Durata: 133 min
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10

Regia: Oliver Stone | Scenariul: Allan Loeb, Stephen Schiff, Stanley Weiser, Oliver Stone.

Un film cu: Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan, Richard Stratton, Harry Kerrigan, Sunil Hirani, Maria Bartiromo, Austin Pendleton, Thomas Belesis, Frank Langella, Eric Purcell, Christian Baha, John Buffalo Mailer, Melissa Lee, Annika Pergament.

Povestea: Dupa ce KZI se prabuseste, Jacob Moore vrea sa se razbune pe cel responsabil; Astfel, se intalneste cu socrul sau proaspat iesit din inchisoare, Gordon Gecko, si ii cere sfaturi acestuia, in ciuda opunerii lui Winnie (viitoarea lui sotie). Ramas fara serviciu si pentru a-si putea indeplini planul, Jacob accepta postul oferit de Bretton, cel pe care vrea sa se razbune, incercand sa ii distruga afacerea din interior. Dar aceasta lume a brokerilor in care se invarte Jacob pare sa fie un haos total, cel pe care vrea sa se razbune pare sa fie mult mai inteligent decat el, si ii anticipeaza planurile, iar in ciuda avertizarilor lui Winnie, el e inselat chiar si de socrul sau, ajungand sa fie pana la urma parasit si de aceasta. Ramas fara nimic, Jake, decide sa scrie toata povestea prin care Bretton a manipulat bursa, si o trimite lui Winnie pentru a o publica pe internet. Aceasta accepta, iar stirea devine viral, la fel si numele site-ului pe care il detine. (frozentruth.com)
Dar asta inseamna ca Jacob va reusi sa se razbune si Bretton va ajunge la inchisoare? Iar socrul sau, ii va inapoia banii furati? Nu ramane decat sa urmariti filmul, un thriller captivant si plin de suspans la tot pasul.

Wall Street: Banii sunt facuti sa circule 2010 Trailer
Cunoscut si sub numele de Wall Street: Money never sleeps

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->