A fantastic fear of everything (2013)

a fantastic fear of everything
Un scriitor paranoic trebuie sa isi confrunte cele mai negre temeri atunci cand un regizor vrea sa foloseasca unul din scenariile sale pentru un film.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 8 Iunie 2012 (Marea Britanie)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 5.8/ 10


Regia: Crispian Mills, Chris Hopewell | Scenariul: Chrispian Mills

Un film cu: Simon Pegg, Paul Freeman, Amara Karan, Alan Drake, Kiran Shah, Jack Jaikol Situn, Michael Feast, Henry Bowers-Broadbent, Clare Higgins, Mo Idriss, Doug Tulloch, Elliot Greene, Josh-Warner Kampbell, Harley Kierans, Kamal Onyiukah, Millie Hagland.

Povestea: O frica fantastica de absolut oriceJack este initial un autor de carti pentru copii (desi nu vrea asta), dar care mai tarziu se transforma intr-un scriitor despre crime, datorita interesulul sau fata de criminalii in serie ai epocii victoriene. Cand Jack primeste un ultimatum de la impresarul sau, iar un agent misterios de la Hollywood isi prezinta interesul pentru unul din romanele lui Jack, dorind sa il ecranizeze, acesta se vede nevoit sa accepte, neavand o alternativa. Acum ca filmul lui Jack urmeaza sa fie ecranizat, acesta trebuie sa se confrunte cu propriii lui demoni, de fantoma fostei sotii, de strazile fioroase ale capitalei britanice, iar pentru asta are nevoie de un psihoterapeut. Lucrurile iau o turnura neasteptata intrucat Jack ajunge chiar in realitate sa se lupte cu un criminal in serie, dar in acelasi timp, ajunge sa cunoasca si una dintre cele mai frumoase femei din Londra.

A fantastic fear of everything 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->