About Last Night (2014)

about last night
Doua cupluri noi apar la orizont intr-o comedie romantica ce prezinta intr-o maniera amuzanta cum vad femeile si cum vad barbatii o relatie.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 14 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Steve Pink | Scenariul: Leslye Headland, Tim Kazurinsky, Denise DeClue, David Mamet

Un film cu: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall, Joy Bryant, Cristopher McDonald, Adam Rodriguez, Joe Lo Truglio, Paula Patton, Terrell Owens, Catherine Shu, David Greenman, Bryan Callen, Paul Quinn, Hailey Boyle, Selita Ebanks.

Povestea: O comedie romantica apare la orizont de Valentine's Day. Doua cupluri par sa se formeze la orizont mai mult din pasiune si dorinta, decat din iubire. Povestea e clasica, doi barbati prieteni se cupleaza cu doua femei prietene, iar de aici este evident ca barbatii isi vor povesti tot ce fac cu fetele lor, si viceversa. Steve Pink prezinta intr-o maniera amuzanta diferentele dar si asemanarile in maniera de gandire a unei relatii de cuplu dintre femei si barbati: Unul din cupluri este mai romantic, mai indragostit, iar celalat este mai "salbatic", iar de aici apar diferentele de opinii si schimburile amuzante de replici si contre. Putem spune ca fara Kevin Hart nu ar fi fost un film ce merita vizionat, dar astfel, devine unul de mijlocul clasamentului. Un film ce se adreseaza cuplurilor in mod special.

About Last Night (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->