Academia Vampirilor (2014)

academia vampirilor
Rose Hathaway este un Dhampir (jumatate om, jumatate vampir) care trebuie sa o apare pe cea mai buna prietena a ei de atacurile strigoilor.

Gen: Actiune, Comedie, Fantezie
Data aparitiei: 14 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 104 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Mark Waters | Scenariul: Daniel Waters | Romanul: Richelle Mead

Un film cu: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne, Dominic Sherwood, Olga Kurlyenko, Sarah Hyland, Cameron Monaghan, Sami Gayle, Ashley Charles, Claire Foy, Joely Richardson, Dominique Tipper, Edward Holcroft, Bronte Normal-Terrell.

Povestea: Vampire Academy o prezinta pe Rose Hathaway care se antreneaza sa fie un gardian la Academia Sf. Vladimir impreuna cu multi altii ca ea. In lumea lor exista vampiri buni: Moroi (care traiesc in mod pasnic alaturi de oameni, se hranesc doar cu sangele donatorilor si au abilitatea de a controla unul din cele patrul elemente: apa, pamant, foc sau aer) si cei rai: Strigoi (care sug sangele tuturor, ucid in mod barbar si au firi diabolice). Rose impreuna cu ceilalti Dhampiri se antreneaza pentru a proteja Moroii si pentru a ucide Strigoii. Alaturi de prietena ei cea mai buna, Printesa Vasilisa Dragomir, un Moroi cu care are o stransa legatura, traieste vremuri grele si ca sa o poata salva, Rose trebuie sa fuga de la academie si sa o apere de Strigoii care doresc sa se foloseasca de printesa pentru scopuri proprii.

Cumparare: Cartile pot fi gasite aici!

Academia Vampirilor 2014 RO Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->