Adult World (2013)

adult world
Amy este o tanara adolescenta naiva care doreste sa devina o poeta de succes exact ca idolul sau Rat Billings, doar ca realitatea e mult mai dura cu ea.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 14 Februarie 2014
Durata: 97 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Scott Coffey | Scenariul: Andy Cochran

Un film cu: Emma Roberts, Evan Peters, John Cusack, Armando Riesco, Shannon Woodward, Chris Riggi, Darin Scott, Jo Mei, Leah Lauren.

Povestea: Adult World este o comedie satirica despre viata lui Amy Anderson care este proaspat absolventa de facultate iar acum doreste sa devina o poeta faimoasa. Din cauza chiriei uriase dar si a lipsei de bani, se vede nevoita sa se mute inapoi cu parintii ei care o forteaza sa isi ia o slujba. Disperata, dar cu un doctorat in poezie, singurul job pe care il poate gasi este intr-un magazin numit "Lumea Adultilor". Intre timp, in disperare de a avea poeziile publicate, il urmareste pe Rat Billings, unul din cei mai mari poeti ai anilor '90. Rat accepta cu greu sa ii fie mentor, dar chiar si asa, lucrurile nu se schimba foarte mult legat de cariera lui Amy, pentru ca odata ce aceasta isi face prieteni noi (printre care si Rubia, Alex, cuplul care conduce magazinul) realizeaza ca s-ar putea sa-si fi ales gresit drumul in viata.

Adult World 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->