Am spus destul (2013)

enough said am spus destul
O vaduva care se decide sa-l urmareasca pe barbatul de care este interesata, afla ca acesta este de fapt fostul sot al noii sale prietene.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 11 Octombrie 2013 (Statele Unite)
Durata: 93 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia si scenariul: Nicole Holofcener

Un film cu: Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener, Lennie Loftin, Jessica St. Clair, Christopher Nicholas Smith, Tracey Fairaway, Toni Collette, Ben Falcone, Michaela Watkins, Phillip Brock, Tavi Gevinson, Nick Williams, Ivy Strohmaier, Natasha Sky Lipson.

Povestea: O mama proaspat divortata pe nume Eva isi petrece zilele bucurandu-se de meseria de maseuza in timp ce fiica ei este in primul an de facultate. Curand, ajunge sa il cunoasca pe Albert la o petrecere - un barbat dulce, amuzant si deschis la minte care este de asemenea in cautare de iubire. In timp ce iubirea dintre cei doi infloreste, Eva se imprieteneste cu Marianne, noua sa clienta. Aceasta este o frumoasa poeta care pare "aproape perfecta" dar care are un singur defect: Se plange de fostul sot mult prea mult. Deodata totul pare sa nu mai functioneze atat de bine intre Eva si Albert incat aceasta realizeaza ca Albert este de fapt fostul sot al lui Marianne.

Am spus destul 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->