Capitanul Phillips (2013)

capitanul philips
O nava de transport americana este deturnata in 2009 de piratii somalezi (fiind prima din ultimele doua secole) iar capitanul Philips este rapit.

Gen: Biografie, Drama, Thriller
Data aparitiei: 1 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 134 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia: Paul Greengrass | Scenariul: Billy Ray | Povestea: Richard Phillips, Stephan Talty

Un film cu: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman, Catherine Keener, Faysal Ahmed, Mahat M. Ali, Michael Chernus, David Warshofsky, Corey Johnson, Chris Mulkey, Yul Vazquez, Max Martini, Omar Berdouni, Mohamed Ali, Issak Farah Samatar.

Povestea: Filmul Capitanul Philips este bazat pe fapte reale si prezinta povestea lui Philips Richard din 2009, cand vasul de transport pe care il stapaneste prin apele Somaliei este capturat in ciuda eforturilor echipajului de a tine piratii la distanta. Capitanul se sacrifica pentru a putea sa-si salveze echipajul, dar adevarata drama incepe acum. Aflati intr-o barca de salvare, capitanul impreuna cu piratii duc o lupta cu soarta, duc o lupta cu forte mai mari decat ar putea ei controla. Cand marina americana se apropie, capitanul incearca sa le ofere cat mai multe detalii legat de locul in care se afla in barca, iar piratii incearca sa ajunga in siguranta pe pamantul somalez, altfel ameninta ca Philips va fi ucis. Multa tensiune, drama si teroare intr-un thriller de exceptie in care disperarea si conditia umana ies la iveala. Recomandam cu multa caldura acest film in care Tom Hanks face un rol mare.

Cumparare: Cartea pe care se bazeaza filmul poate fi gasita aici!

Capitanul Philips 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->