Captura la dublu (2013)

captura la dublu
O super agenta FBI pe care colegii nu o suporta este obligata sa faca echipa cu o agenta de politie dintr-o bucata, pentru a prinde un traficant de droguri.

Gen: Actiune, Comedie, Crima
Data aparitiei: 12 Iulie 2013 (Romania)
Durata: 117 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Paul Feig | Scenariul: Katie Dippold

Un film cu: Sandra Bullock, Michael McDonald, Melissa McCarthy, Demian Bichir, Marlon Wayans, Michael Rapaport, Jane Curtin, Spoken Reasons, Dan Bakkedahl, Taran Killam, Thomas F. Wilson, Peter Weireter, John Ross Bowie, William Xifaras, Cary 'Big Shag' Guy.

Povestea: The Heat 2013 - Un agent FBI pe nume Sarah Ashburn (Sandra Bullock) este foarte buna in ceea ce face si doreste sa fie promovata, dar seful ei ezita deoarece, datorita arogantei ei, colegii nu o suporta mai deloc. Ea este trimisa la Boston pentru a prinde un mare traficant de droguri. Ajunsa in oras, agentul Mullins o ia in vizor si vrea sa ii faca viata grea. Comedia incepe abia aici intrucat cele doua sunt foarte diferite. Sarah este imbracata mereu la costum, educata, politicoasa si manierata iar Mullins umbla in haine saracacioase, ii sare tandara repede si spune tuturor in fata ce are de zis. Pentru a-l putea prinde pe marele traficant de droguri, Larkin, cele doua politiste trebuie sa lucreze impreuna. Au de trecut prin multe aventuri impreuna, de la strazile din Boston la cluburi, fabrici si urmariri de masini. O comedie amuzanta si relaxanta ce merita vazuta. Nota situeaza filmul undeva la mijlocul clasamentului. Sunt momente in care filmul devine putin monoton.

Captura la dublu 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->