Condamnat sa ucida (2014)

3 days to kill
Un fost agent secret care este acum pe moarte primeste o ultima misiune in schimbul unui medicament care i-ar putea salva viata.

Gen: Actiune, Crima, Drama
Data aparitiei: 21 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 113 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: McG | Scenariul: Adi Hasak, Luc Besson

Un film cu: Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Amber Heard, Tomas Lemarquis, Richard Sammel, Marc Andreoni, Bruno Ricci, Jonas Bloquet, Eriq Ebouaney, Joakhim Sigue, Alison Valence, Big John, Michael Vander-Meiren, Paolo Calia.

Povestea: Un spion international foarte periculos pe nume Ethan Renner vrea sa se pensioneze si sa petreaca mai mult timp alaturi de fiica si sotia sa, de care s-a indepartat pentru a le proteja. Dar inainte, primeste o ultima misiune in schimbul unui medicament care i-ar putea salva viata. Ethan trebuie sa dejoace planurile unor teroristi care vor sa omoare foarte multi oameni. O ultima misiune ce pare destul de grea incat e dificil sa vaneze cel mai urmarit terorist din lume si in acelasi timp sa aiba grija si de fetita lui care a ramas doar cu el, mama fiind plecata din oras. 3 Days To Kill prezinta o adevarata drama a protagonistului care trebuie sa omoare alti oameni, in schimbul antitodului care i-ar putea salva viata, si i-ar permite sa isi petreaca in sfarsit, timp cu familia.

Condamnat sa ucida 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->