Dl. Peabody si Sherman (2014)

domnul peabody si sherman
Dl. Peabody si Sherman se intorc in timp pentru a repara istoria lumii dupa ce Sherman a folosit masinaria fara permisiune si a modificat trecutul.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 14 Martie 2014 (Romania)
Durata: 92 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Rob Minkoff | Scenariul: Jay Ward, Craig Wright

Un film cu: Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert, Lauri Fraser, Guillaume Aretos, Patrice A. Musick, Ariel Winter, Karan Brar, Joshua Rush, Stephen Tobolowsky, Allison Janney, Dennis Haysbert, Leslie Mann, Zach Callison, Steve Valentine.

Povestea: Domnul Peabody este un adevarat titan al afacerilor, un inventator, om de stiinta, gurmand, de doua ori premiat cu medalie la Olimpiada, un adevarat geniu, si in acelasi timp... un caine! Folosindu-se de cea mai reusita inventie a sa: Masinaria WABAC, domnul Peabody alaturi de copilul sau adoptat Sherman, se intorc in trecut pentru a face cunostinta cu personaje istorice si pentru a asista la evenimente ce au schimbat istoria lumii. Din nefericire, Sherman incalca regulile calatoriei in timp, lucru ce ii plaseaza pe cei doi protagonisti intr-o cursa contra cronometru pentru a repara trecutul si pentru a salva viitorul. Ca si cum problemele care le au cei doi nu ar fi de ajuns, domnul Peabody trebuie sa faca si pe bona, Sherman fiind doar un copil.

Dl. Peabody si Sherman 2014 Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->