Elaine Stritch: Shoot Me (2013)

elaine stritch
Un documentar despre viata pe scena dar si in afara ei, a celebrei cantarete Elaine Stritch, castigatoare a premiilor Tony si Emmy.

Gen: Documentar
Data aparitiei: 19 Aprilie 2013 (Statele Unite)
Durata: 80 minute
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10


Regia: Chiemi Karasawa

Un film cu: Elaine Stritch, Tina Fey, Alec Baldwin, Rob Bowman, James Gandolfini, Hunter Ryan Herdlicka, Paul Iacono, Cherry Jones, Nathan Lane, Ramona Mallory, Tracy Morgan, Harold Prince, John Turturro, George C. Wolfe.

Povestea: Ce inseamna sa fii cu adevarat un artist? Cu siguranta legenda de pe Broadway, Elaine Stritch va poate da raspunsul la aceasta intrebare. La uimitoarea varsta de 87 de ani, artista este inca in viata, dominand scena cu al ei cabaret si povestind despre problemele cu alcoolul si diabetul. In pauzele dintre concerte si turnee, arhive si ganduri sunt prezentate publicului, momente traite in tinerete, dar si pareri oferite de vechi prieteni ai lui Elaine, cum ar fi Hal Prince, Nathan Lane, John Turturro si multi altii. Din prim plan nu lipsesc fireste nici colectiile personale de poze pe care le-a adunat artista de-a lungul anilor. Documentarul o prezinta pe Elaine Stritch in prezent, cu diverse comparatii din trecut, dar si viata pe care interpreta a dus-o.

Elaine Stritch: Shoot Me 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->