Eroii Monumentelor (2014)

eroii monumentelor
Un pluton nemtesc neobisnuit, din Al Doilea Razboi Mondial este trimis sa recupereze opere de arta furate si sa le trimita inapoi in Germania.

Gen: Actiune, Biografie, Drama
Data aparitiei: 14 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 118 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: George Clooney | Scenariul: Grant Heslov | Cartea: Robert M. Edsel, Bret Witter

Un film cu: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman, Jean Dujardin, Hugh Bonneville, Bob Balaban, Dimitri Leonidas, Justus von Dohnányi, Holger Handtke, Zahary Bavarov, Michael Brander, Sam Hazeldine.

Povestea: The Monuments Men: Bazat pe o poveste reala, Eroii Monumentelor reprezinta o drama care se concentreaza pe misiunea unui pluton neobisnuit de soldati din Al Doilea Razboi Mondial. Acestia sunt trimisi sa recupereze opere de arta autentice de la hoti si sa le returneze detinatorilor de drept. Totul pare ca o misiune imposibila in conditiile in care operele de arta se afla in spatele liniilor inamice iar armata germana doreste sa distruga tot ce vede in cale. Cum ar putea acestia acestia (sapte directori de muzeu si alti specialisti in arta) care sunt mult mai familiarizati cu Michelangelo decat cu M-1 (un tip de arma) sa reuseasca? Fiind declarati Eroi ai Monumentelor ei nu au alta solutie decat sa participe la aceasta cursa cu timpul in care trebuie sa gaseasca arta veche de peste 1000 de ani si sa o protejeze cu propriile vieti pentru a nu le vedea distruse.

Eroii Monumentelor 2014 RO Trailer 
(cel de jos este in engleza, in romana gasiti aici)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->