In Secret (2013)

in secret 2013
Therese si Laurent savarsesc o crima pentru a putea fi impreuna, dar fantoma celui ucis ii bantuie si ii face pe cei doi sa se urasca de moarte pana la urma.

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 7 Septembrie 2013 (Canada)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 7.3/ 10


Regia: Charlie Stratton | Scenariul: Neal Bell | Romanul: Emile Zola

Un film cu: Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange, Dimitrije Bogdanov, Mackenzie Crook, Matt Devere, Shirley Henderson, Oscar Isaac, John Kavanagh, Lily Laight, Matt Lucas, Verica Nikolic.

Povestea: Undeva in anii 1860, in Paris, Therese Raquin, o tanara frumoasa este obligata sa se casatoreasca cu varul ei bolnavicios, Camille, de care nu este atrasa cu niciun chip. Aceasta ajunge sa se indragosteasca de Laurent LeClaire alaturi de care vrea sa fie, dar trebuie mai intai sa scape de Camille. Astfel, cei doi planuiesc sa il ucida pe acesta si chiar isi duc planul la bun sfarsit. Chiar si in aceste conditii, pacea nu se asterne in relatia tinerilor protagonisti intrucat fantoma lui Camille incepe sa ii bantuie, cei doi o vad peste tot si din aceasta cauza, ajung sa se urasca de moarte si au intentia de a se ucide reciproc. Madame Raquin (mama decedatului) ii judeca aspru si nu poate sa ia atitudine, ochii fiind singurii pe care ii mai poate misca datorita paraliziei de care sufera. Cum se va termina pana la urma toata aceasta drama?

Cumparare: Cartea poate fi gasita aici!

In Secret 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->