Jimmy P. (2014)

jimmy p
Un amerindian care sufera de o serie intreaga de probleme formeaza o puternica prietenie cu psihanalistul sau si descopera impreuna sursa bolii.

Gen: Drama
Data aparitiei: 11 Septembrie 2013 (Franta)
Durata: 117 minute
Filmul de azi - Nota: 6.2/ 10


Regia: Arnaud Desplechin | Scenariul: Kent Jones, Julie Peyr

Un film cu: Benicio Del Toro, Mathieu Amalric, Gina McKee, Larry Pine, Joseph Cross, Gary Farmer, Michelle Thrush, Misty Upham, Jenniffer Podemski, Michael Greyeyes, A Martinez.

Povestea: Benicio Del Toro joaca intr-unul din cele mai neasteptat de inspirationale filme ale anului, o poveste despre doi oameni complet diferiti care formeaza o prietenie puternica. Unul din ei este un veteran al Celui de-al Doilea Razboi Mondial care sufera de pierderi de auz, ameteli, dureri de cap, vise ciudate si este considerat ca fiind schizofrenic, celalalt este un psihanalist pe nume Georges Devreux care este un psihanalist chemat de spital pentru a-l vindeca pe Jimmy Picard. Prin intermediul conversatiei cei doi ajung sa se descopere unul pe celalalt si sa formeze o prietenie incredibila, astfel, Georges ajunge sa ii exploreze amintirile, visele, incercand sa descopere care este sursa bolilor pe care le are Jimmy, care este radacina problemelor. Un film cu adevarat motivational si "miscator".

Jimmy P. 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->