Marea aventura Lego (2014)

marea aventura lego
Un cetatean LEGO de rand este confundat din greseala cu un erou, salvator al planetei si este trimis intr-o misiune de oprire a unui tiran LEGO.

Gen: Animatie, Actiune, Comedie
Data aparitiei: 14 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10


Regia: Phil Lord, Christopher Miller | Scenariul: Dan Hageman, Kevin Hageman,

Un film cu: Will Arnett, Elizabeth Banks, Craig Berry, Alison Brie, David Burrows, Anthony Daniels, Charlie Day, Amanda Farinos, Keith Ferguson, Will Ferrell, Will Forte, Dave Franco, Morgan Freeman, Todd Hansen, Jonah Hill.

Povestea: The Lego Movie este primul film de lung-metraj in care apar figurine lego (si tot filmul sa fie doar cu figurine lego). Povestea computerizata in 3D, ne prezinta aventura lui Emmet, un cetatean de rand care traieste simplu si respecta toate regulile si normele societatii, lucru ce il transforma intr-o persoana extraordinara. De aici pana la a fi vazut ca un erou si a fi trimis intr-o misiune de a salva intreaga lume, este doar un pas. Pe neasteptate se trezeste in mijlocul unei bande de eroi extraordinari alaturi de care trebuie sa salveze intreg universul de la pierire. Cel pe care eroii nostri trebuie sa il infranga se numeste Lord Business si este cel mai necrutator tiran dintre toti.

Marea Aventura Lego 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->