Non-Stop (2014)

non stop 2014
Un politist aerian este informat prin sms ca daca nu transfera 150 de milioane de dolari intr-un cont privat, vor muri toti pasagerii unui zbor transatlantic.

Gen: Actiune, Mister, Thriller
Data aparitiei: 28 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Jaume Collet-Serra | Scenariul: John W. Richardson, Christopher Roach, Ryan Engle

Un film cu: Liam Neeson, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Michelle Dockery, Anson Mount, Linus Roache, Corey Stoll, Bar Paly, Scoot McNairy, Jon Abrahams, O.T. Fagbenle, Nate Parker, Omar Metwally, Quinn McColgan, Charlotte Kirk.

Povestea: Celebrul Liam Neeson este protagonist intr-un nou thriller de exceptie. De aceasta data nu este vorba de rapiri, ci este vorba de salvarea unui zbor transatlantic. Fiind un politist aerian in trecut, dar acum un om de birou, primeste mai multe mesaje pe telefon de la un necunoscut, care ii transmite ca daca nu va pune 150 de milioane de dolari intr-un cont off-shore (cont privat), toti pasagerii zborului vor muri unul cate unul la un interval de 20 de minute. Este evident faptul ca protagonistul nu se conformeaza si decide sa gaseasca faptasul si sa salveze pe toata lumea. Cu toate acestea, cate vieti omenesti vor fi luate pana Bill Marks (Liam Neeson) reuseste sa-i opreasca pe raufacatori, in conditiile in care nici macar el nu stie de aceasta data cum trebuie sa abordeze exact situatia, iar raufacatorii nu par sa isi arate fata, cel putin pentru moment? Un thriller exceptional cu un actor in rol principal care isi merita toti banii.

Non-Stop 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->