O mie de cuvinte (2012)

o mie de cuvinte
Dupa ce incearca sa il insele pe un guru, Jack realizeaza ca acesta i-a legat viata de un copac, iar daca mai vorbeste mult, va muri ca si copacul.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 9 Martie 2012 (Statele Unite)
Durata: 91 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Brian Robbins | Scenariul: Steve Koren

Un film cu: Eddie Murphy, Cliff Curtis, Kerry Washington, Emanuel Ragsdale, Jill Basey, Greg Collins, Robert LeQuang, Michael G. Wilkinson, Lyndsey Nelson, Michael Cody Gilbert, Lou Saliba, John Gatins, Clark Duke, Mitchell Fink, Edi Patterson.

Povestea: Dupa ce Jack McCall incearca sa il insele pe un guru, spunandu-i ca i-a citit deja cartea si incercand orice tertip pentru a-l convinge sa semneze cu el, acesta ii "leaga" viata de un copac care apare dintr-o data in curtea lui Jack. La inceput nu realizeaza, dar de fiecare data cand scoate un cuvant, copacului ii cad frunze, iar cand frunzele se termina, Jack va muri. Un adevarat cosmar pentru Jack care este obisnuit sa vorbeasca incontinuu si cu rost si fara rost, iar acum trebuie sa nu mai vorbeasca deloc. Afacerile sale o iau in jos, isi pierde serviciul iar in curand isi pierde si sotia. Ramas cu absolut nimic, McCall incepe sa constientizeze adevaratele valori ale vietii si isi da seama cum ar trebui sa fie cu adevarat, sa renunte la superficialitate, sa se comporte mai frumos cu oamenii din jurul sau, si cel mai important: sa iubeasca si sa fie sincer. Chiar daca Jack se schimba, frunzele cad in continuare si protagonistul ajunge sa se resemneze cu gandul ca va muri. Va muri oare pana la urma?
Un film usor, de familie ce merita vazut.

O mie de cuvinte 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->