O poveste incalcita (2010)

tangled poveste incalcita
O poveste magica a lui Rapunzel care si-a petrecut toata viata intr-un turn, iar acum este salvata si descopera pentru prima oara cine e ea cu adevarat.

Gen: Animatie, Comedie, Familie, Musical
Data aparitiei: 7 Ianuarie 2011
Durata: 100 min
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10


Regia: Nathan Greno, Byron Howard | Scenariul: Dan Fogelman | Povestea: Fratii Grimm

Un film cu: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, M.C. Gainey, Jeffrey Tambor, Brad Garrett, Paul F. Tompkins, Richard Kiel, Delaney Rose Stein, Nathan Greno, Byron Howard, Tim Mertens, Michael Bell, Bob Bergen.

Povestea: Dupa ce si-a primit puterile magice de la o floare mistica, micuta Rapunzel este rapita din palatul regal chiar in toiul noptii de catre diabolica Gothel. Mama (vitrega) Gothel stie ca puterile magice ale florii se regasesc acum in parul lui Rapunzel, iar pentru a ramane tanara, trebuie sa o inchida pe Rapunzel alaturi de ea, in turnul ascuns din padure. Tanara a devenit acum o adolescenta iar parul ei este incredibil de lung. Ea nu stie cum arata lumea reala, a fost inchisa in turnul intunecat intreaga sa viata si e foarte curioasa cum arata lumea de afara. Intr-o zi, banditul Flynn Ryder urca in turn si este luat prizonier de catre Rapunzel. Ea il obliga pe bandit sa o scoata din turn si sa ii arate lumea reala, mai pe scurt: sa fie ghidul ei. Cea mai tare aventura pe care a trait-o ea vreodata abia acum incepe, multe momente comice si aventuri nebanuite o asteapta pe tanara printesa, dar pericolul nu e departe, intrucat mama Gothel ii urmareste...

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat in varianta DVD original, de aici!

O poveste incalcita 2010 RO Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->