Oldboy: Prizonier in libertate (2013)

Obsedat de razbunare, un om pune la cale un plan prin care vrea sa ii gaseasca pe cei care l-au tinut prizonier timp de 20 de ani fara niciun motiv.

Gen: Actiune, Drama, Mister
Data aparitiei: 29 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 104 minute
Filmul de azi - Nota: 5.5/ 10


Regia: Spike Lee | Scenariul: Mark Protosevich | Manga (benzile desenate): Garon Tsuchiya, Nobuaki Minegishi

Un film cu: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson, Sharlto Copley, Michael Imperioli, Pom Klementieff, James Ransone, Max Casella, Linda Edmond, Elvis Nolasco, Rami Malek, Lance Reddick, Hannah Ware, Richard Portnow, Hannah Simone.

Povestea: Un tata teribil, director de publicitate alcoolist, este rapit si aruncat intr-o "camera de hotel" care este de fapt o celula. Acesta este tinut acolo timp de 20 de ani fara sa afle motivul inchiderii sale, sau cine se afla in spatele acestei actiuni. Dupa ce este eliberat intr-un mod nejustificat, scopul sau in viata devine razbunarea. Vrea sa afle cine i-a facut aceasta si sa ii plateasca inapoi. Desi se afla in libertate, simturile lui ii joaca feste, el inca este manipulat de conspiratie, de ganduri interioare care il napadesc. Ulterior, este ajutat de o asistenta sociala interpretata de Elizabeth Olsen dar si de strainul Adrian. Un film cu multa actiune, mult mister si un final neasteptat.

Oldboy: Prizonier in libertate 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->