Omar (2013)

omar
Un tanar palestinian lupta pentru libertate dupa ce este acuzat de uciderea unui soldat israelian, crima pe care spune ca nu el a realizat-o.

Gen: Drama, Thriller
Data aparitiei: 16 Octombrie 2013 (Belgia)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Hany Abu-Assad

Un film cu: Adam Bakri, Leem Lubany, Iyad Hoorani, Essam Abu Aebed, Foad Abed-Eihadi, Adel Abu-Lasheen, Baher Agbariya, Mousa Habiib Allah, Wafaa Aon, Em Ahmad Assad, Jehad Abu Assal, Najwa Atamnah, Mousa Awad, Rohl Ayadi, Pauline Bahoth, Samer Bisharat, Majd Bitar.

Povestea: Omar este un brutar palestinian care ocazional se urca pe zidul separarii pentru a se intalni cu iubita lui, Nadja. Pe timp de noapte isi risca viata impotriva armatei din Israel alaturi de prietenii sai din copilarie Tarek si Ajmad, asadar, ori lupta pentru libertate, ori este un terorist - dvs. decideti. Fiind arestat sub acuzarea ca a ucis un soldat israelian, vina fiindu-i atribuita prin asociere, Omar accepta sa devina un informator pentru a putea scapa. Un joc foarte periculos astfel incepe, va fi de partea soldatilor israelieni acum, sau isi va trada cauza si va face tot cum vrea el? Pana la urma in cine va avea incredere, fiind acum de ambele parti?

Omar 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->