Pompeii (2014)

pompeii 2014
O cursa contracronometru a unui gladiator pentru a o salva pe fiica senatorului, dupa ce vulcanul Vezuviu erupe si distruge intregul oras Pompei.

Gen: Actiune, Aventura, Drama
Data aparitiei: 21 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 105 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Paul W.S. Anderson | Scenariul: Janet Scott Batchler, Lee Batchler, Julian Fellowes, Michael Robert Johnson

Un film cu: Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland, Dylan Schombing, Jean-Francois Lachapelle, Rebecca Eady, Sasha Roiz, Jean Frenette, Joe Pingue, Currie Graham, Maxime Savaria, Ron Kennell, Tom Bishop Sr., Jessica Lucas, Carrie-Anne Moss.

Povestea: In anul 79 Inainte de Hristos, filmul Pompeii spune povestea lui Milo (Kit Harington), un sclav care a devenit acum un gladiator invincibil si care se trezeste intr-o cursa contracronometru pentru a o putea salva pe femeia iubita. Cassia este frumoasa fiica a senatorului si i-a cucerit inima lui Milo inca din primele momente cand acesta lupta in arena. Acum insa, eroul nostru trebuie sa o salveze, vulcanul Vezuviu a erupt iar lava fierbinte se indreapta spre orasul Pompei care urmeaza sa fie distrus. Milo trebuie sa evadeze din arena si sa isi faca drum printre ruine si bolovani ca sa o salveze pe Cassia (Emily Browning). Pompeii 2014 va fi disponibil si in varianta 3D.

Pompeii 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->