Poveste de iarna (2014)

poveste de iarna
Un hot se indragosteste de o mostenitoare care moare in bratele sale. Mai tarziu afla ca are puteri si o poate reincarna, astfel ca se decide sa o salveze.

Gen: Drama, Fantezie, Mister
Data aparitiei: 14 Februarie 2014 (Romania)
Durata: 118 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia si scenariul: Akiva Goldsman | Romanul: Mark Helprin

Un film cu: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Matt Bomer, Lucy Griffiths, Michael Patrick Crane, Brian Hutchison, Kevin Corrigan, Alan Doyle, Jon Patrick Walker, David O'Brien Hart, William Hurt, Maurice Jones, Mckayla Twiggs, Matthew R. Staley.

Povestea: De la strazi lungi si pietruite, vanturi arctice si cerul intunecat deasupra capului, la un New York cu zgarie-nori, trafic, galagie, agitatie. Poveste de iarna prezinta drama unui orfan Peter Lake (Colin Farrell) care incearca sa jefuiasca o vila uriasa cat o fortareata, din partea de Vest. Crezand ca locuinta este goala, da navala in interiorul ei si este surprins sa o intalneasca pe Beverly Penn (Jessica Brown Findlay) despre care afla ca este pe moarte. Aceasta ajunge sa moara in mainile protagonistului care urmeaza sa descopere ca are puteri speciale si ca o poate reincarna pe fata de care s-a indragostit. Un scenariu la care s-a lucrat, se vede ca nu a fost realizat superficial, de aceea va invit sa urmariti trailer-ul pentru a intelege mai bine ce se intampla in film.

Poveste de iarna 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->